miercuri, 20 august 2008

Essaouira (Mogador)

... este locul pe care il simt. Aici vreau sa revin, sa stau mai mult. 2 zile nu ajung. Ajung ca sa vezi tot ce e de vazut, dar nu imi ajung ca sa ma satur. Este un orasel fort construit de portughezi prin secolul XVI. Mogador se chema. Zidurile inalte au creneluri si tunuri si se vad valurile oceanului care se izbesc de stanci. E ceva salbatic in peisaj si asta ma atrage. Strazile medinei sunt inguste, casele sunt albe cu ferestre si storuri albastre. Imagineaza-ti pe zidurile lor covoare si cuverturi viu colorate expuse la vanzare...

Bate destul de tare vantul si se vand aici pulovere si caciuli de lana. Mai nasol e ca e o forfota continua, este foarte multa lume: turisti straini si marocani. Insa este mult mai bine decat la Marrakech unde erau 45 de grade...

Mogador este locul ideal unde sa vii sa scrii si sa te iubesti. Maine ma trezesc devreme sa fac poze. Imi place sa merg singura si sa fotografiez dimineata, pe liniste. Ma face sa ma simt plina.

Un comentariu:

Iasi spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc